Beestjes
Door: Marlies Kramer
Blijf op de hoogte en volg Marlies
13 November 2011 | Costa Rica, Sámara
Toen we gisteravond naar bed wilden gaan, zag Gaby kleine zwarte beestjes in haar bed! Na inspectie bleken ze ook in mijn bed te zitten. Een paar lijkjes, maar ook levenden die af en toe wegsprongen :(. Als we ze wegveegden kwamen er gewoon nieuwe. We waren natuurlijk bang dat het bed bugs waren, maar na wat gegoogle leek ons dat onwaarschijnlijk.
We zijn maar naar receptie gelopen met de mededeling dat we daar dus niet in gingen slapen. Eerst wilde ze alleen de lakens verschonen en de beestjes wegvegen. Bij het wegschuiven van Gaby's matras zagen we dat er allemaal beestjes liepen! Met veel aandringen en handen en voetenwerk kreeg Gaby het voor elkaar dat we een ander huisje kregen. Dus alles inpakken en verkassen.
In het andere huisje zagen de bedden er schoon uit gelukkig. Toen de mannen weg waren gingen we de slaapkamer weer in en zagen opeens allemaal rode mieren op de muur!! Bij de airco zaten er minstens 100! Heb later wat gegoogled en waarschijnlijk waren het electric ants die bekend staan om hun pijnlijke sting, die voelt alsof je je verbrand wordt door vuur o_O. Gaby is nog iemand gaan zoeken, maar iedereen was weg. Uiteindelijk hebben we maar het 2pers matras naar de woonkamer gesleept en hebben we daar geslapen, *zucht*.
Bij het ontbijt kregen we ook nog eens te horen dat we volgens hun geen ontbijt incl hadden, terwijl wij dachten van wel. We zijn dus niet echt happy naar de receptie gegaan. Uiteindelijk hebben we het ontbijt nu wel inclusief, kregen we weer een nieuw huisje, weer met oceanview en mochten we gratis kayaken.
We zijn met de kayak naar een onbewoond mini eilandje gevaren. Was wel leuk, maar wel vermoeiend.
Het nieuwe huisje is dichter bij het strand en ziet er goed en schoon uit. We hebben nog geen beestjes gezien in de slaapkamer. Wel een grote kakkerlak voor de deur, die heeft Gaby gestenigd totdat die weg ging :).
Weer een heel avontuur dus.
Liefs Marlies
14 November 2011 - 11:19
Laurien:
Iel! echt ranzig die beestjes in je bed! Wat waren het dan als het geen bed bugs waren? :S
En die rode mieren, pff. Daar kan je soms toch wel wanhopig van worden he! Dat die beestjes maar blijven komen... Maar goed, nu gelukkig een schoon huisje :) Op die ene kakkerlak na dan ;)
Geniet van jullie laatste dagen!
x -
14 November 2011 - 13:39
Floor:
Getver, al de beesten! Maarjah, daarvoor wel gratis mogen kayakken:). Gaat het een beetje met je rug? Heel veel plezier nog de laatste dagen!!!
Xx